Internet, wat een verantwoordelijkheid!

Wat een heerlijke wereld hebben wij nu. We leven beter dan bijvoorbeeld tweehonderd jaren geleden. Goed, we hebben hier en daar een oorlog. De armoede en de crisis zorgen ervoor dat we hier en daar ook wat ongelukkig kunnen zijn, maar we hebben wel de industriƫle ontwikkeling meegemaakt. En wat dacht je van het internet? Dat is helemaal een uitvinding. Vroeger keek men in de encyclopedie, maar nu schrijf je een zoekterm op Google en je hebt de informatie die je hebben wilt. Geweldig toch? Al moet hier ook een kanttekening gemaakt worden.

Want het internet kan ook gevaarlijk zijn. Er wordt via de sociale media vaak teveel persoonlijke informatie neergezet. Dit kan de totale internetcriminaliteit helpen. Het is tegenwoordig te gemakkelijk geworden voor deze criminelen. We moeten denk ik het internet wel blijven omarmen als iets goeds, echter ons ook hoeden voor valkuilen. Een goede virusscanner, regelmatig opschonen van de PC en natuurlijk ons gezonde verstand zullen ons helpen. We hebben een heerlijke wereld, maar het leven van tegenwoordig brengt verantwoordelijkheid met zich mee. Onthou dit goed.

Internetcriminaliteit

(Visited 76 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *