Internet en stor del av vår vardag

Internet består av mycket och har blivit en stor del av vår vardag, vi använder oss av nätet till näst intill allt som vi dagligen gör. Vi letar efter recept, spelar olika spel, lyssnar på musik och ser på filmer.

Sport och spel

Att spela på sport är och har varit en stor del i mångas liv. Det som tidigare var enbart Svenska Spel har blivit fler aktörer på marknaden som gör det enklare för oss att kunna spela på olika sporter. Urvalet är stort idag på spelbolag så det gäller att läsa sig till viket som är det bästa och passar dig och din spelstil bäst. Det är smidigt att kunna sitta i sin favoritfåtölj och välja var och vad man ska spel idag.

Film och musik

genom den nya tekniken så är det möjligt att lyssna på musik och se på film genom olika streamingtjänster. Man betalar en månadskostnad, idag brukar den ligga på strax under hundringen för att få tillgång till mängder med musik eller film. Spotify och Netflix är förmodligen de största i Sverige men det finns andra alternativ. Det smidiga är att man kan nyttja tjänsterna i sin dator, surfplatta eller mobil och enkelt stram till sin TV och anläggning hemma.

Mat och recept

Mammas gamla receptsamling i all ära, nog är det fantastiskt med alla dessa recept som finns på nätet. Tack vare alla matlagningsprogram på TV så har populariteten att laga mat hemma ökat. Det får gärna vara lite mer avancerat än makaroner och korv. Det är många som har förbättrat sina kulinariska kunskaper och gärna vill skapa god mat, kanske speciellt under helgen då man har lite mer tid att hålla på.