Rätt utrustning för det moderna kontoret

Att jobba hemifrån har blivit allt vanligare och därför har det moderna kontoret mer och mer flyttat till hemmet. Men vad behöver du för utrustning? Du kan handla online och hitta allt du behöver.

Dator och tillbehör

Först och främst behöver du en dator, en bildskärm och internet. Det är viktigt att du har en snabbt internet så att du inte har några problem med mejl, filer och dokument. Dessutom bör bildskärmen vara bra för dina ögon så att du orkar jobba framför den hela dagen.

För det andra är det viktigt att ha ett bra, helst ergonomiskt tangentbord och mus. Allra helst trådlöst för att slippa kablar som ringlar över skrivbordet.

För det tredje är det viktigt är det att ha en bra skrivare. Den ska kunna trycka snabbt samt ha en skanner då mycket skickas digitalt idag. Om ni är flera på kontoret ska den kunna gå att koppla till ett nätverk.

Skrivbord och skrivbordsstol

Nog så viktigt är skrivbord och framförallt skrivbordsstolen. Välj gärna ett bord som du kan höja och sänka för det är viktigt för kroppen att kunna stå upp ibland. Stolen ska helst ha många inställningsmöjligheter för att kroppen inte ska ta skada.